Reparatii injectoare Bosch, Delphi, Siemens si Denso

Reparatii injectoare Bucuresti, pentru Bosch, Delphi, Siemens si Denso

Intr-o lume in care tehnologia atinge fiecare aspect al vietii de zi cu zi, firma noastra reprezinta un furnizor de solutii de varf in domeniul auto respectand cerintele si dorintele consumatorului!
Reparatii injectoare a fost infiinta in anul 2008 si este specializata in reparatia sistemelor de injectie: reparatii injectoare Delphi, Bosch, Denso, Siemens, pompe de injectie.

Service-ul nostru este dotat cu echipamente de testare si diagnosticare de generatie noua, si se mandreste cu personal specializat in domeniu in Marea Britanie, competitivitate, timp relativ scurt de asteptare, promtitudine, seriozitate si preturi accesibile.

Motoarele diesel echipate cu sisteme de injecţie clasice folosesc pompe de injecţie mecanice, rotative sau in linie si injectoare mecanice.
Telefon: 0721955...


Presiunea generata de o astfel de pompa poate ajunge la valori maxime de aproximativ 800 – 1000 bar, iar presiunea de deschidere a injectoarelor variaza in functie de modelul si producatorul sistemului de injectie de la 120 la 300 de bar. Momentul injectiei si cantitatea de motorină injectata sunt  controlate prin reglajele efectuate asupra pompei de injectie. 

Profită acum de oferta noastră de reparatii injectoare in Bucuresti